Detaljne informacije

Početna / O nama

Adresa tvrtke

Ethunder Hosting je brand firme DKS & MWD
"DKS & MWD" obrt za knjigovodstvo, informatičke usluge i trgovinu
Amruševa 10, Klinča Sela
10450 Jastrebarsko
Hrvatska

O projektu

Ethunder Hosting nastao je 2010. godine kao projekt dvoje mladih ljudi, nakon nekoliko mjeseci rada Ethunder hosting je pridobio svoje klijente te nastavio u svojem poslovanju i razvijanju svoje ponude na serverima u američkom datacentru. U lipnju 2011.godine Ethunder Hosting preuzima firma DKS & MWD specijalizirana za knjigovodstvene i informatičke usluge te trgovinu.

Ethunder nastavlja sa svojim razvijanjem te postojeće klijente seli na datacentar u njemačkom Hetzneru, nakon par mjeseci rada i ostvarenom povećem broju novih klijenata Ethunder Hosting seli svoj server u datacentar firme Leaseweb sa lokacijom u Nizozemskoj. Svoju ponudu sa privatnih i poslovnih paketa krajem prosinca 2011. godine proširili smo na reseller hosting pakete te VPS hosting pakete sa datacentrom smještenim u Nizozemskoj, dok naši privatni i poslovni paketi su smješteni u HR Datacentru u Varaždinu.

Infrastruktura

Naši serveri su fizički locirani u Nizozemskom i Hrvatskom datacentru sa 1Gbs portnom vezom prema internetu tako da naši klijenti mogu ostvariti maksimalne brzine prema mreži. U svoju ponudu smo uložili mnogo sredstava ali i znanja koji je omogućio 99,5% uptime servera te brzu i kvalitetnu podršku.

Serveri

Serveri Ethunder Hostinga su višeprocesoriski Intel Xeon sistemi povezani sa 1Gbs link portom kako bi omogućili maksimalnu brzinu svojim klijentima. Kvalitetu naše usluge garantiramo SLA ugovorom koji se primjenjuje na sve naše klijente. Svi naši serveri kontrolirani su putem panela gdje se u bilo kojem trenutku može očitati i ustanoviti stanje servera kako bi na vrijeme mogli osigruati pravilan rad servera.